Zaradi posebnih navodil glavnega urednika urednikom rubrik o objavah o Drugem tiru, bodo o odmevih v času referendumske kampanje samo obveščeni o mnenjih z druge strani s pomočjo elektronskih medijev, objave pa bodo takoj po zapisu objavljene v CENZURA.SI.

Spoštovani gospod Sovič
 
Včerajšnji dan je obetal več kot današnji. Ni vedno najceneje dovolj dobro.
Pipistrel lakira in obdeluje plastiko v moji neposredni soseščini, v Ajdovščini pa bolj razvija in sestavlja svoja letala.

In tam ima tudi sončne korektorje na strehi pomeni, da bi bilo to zagotovo izvedljivo za 2 in 3 fazo pa prepričan sem tudi prvo, v kolikor bi bila streha pohodna in primerno izvedena, že v fazi načrtovanja, gradnji in potem se lahko odda v najem za proizvodnjo elektrike.
 
Magno in Stonacha spremljam že vrsto let. Še ko smo gledali več ORF, ko smo imeli samo dva slovenska in dva avstrijska programa. Je karizmatičen in morda nekoliko zaradi generacije, kateri pripada zastarel glede ekologije ni tako napreden kot Ljubljanski stadion za Mariborskega ne vem kakšno streho ima in ni tako napreden kot je nova kolobar stavba Appla. To tudi ne pričakujemo.
Pa so pa poslali dovolite mi tako “skrupocalo” je bilo pa škoda našega časa vsi ostali ste bili pač plačani in morda gledate na sestanke drugače. Poskrbel bom, da pride moje današnje odprto pismo v roke gospodu, ki je imel vizijo pa če ne bo to v ponedeljek bo zagotovo prvič, ko pride v stik s svojimi Slovenskimi prijatelje v Torontu, ki so posredno preko žene tudi moji prijatelji. “Two person sepration” Saj veste če poznaš dve Slovenca prideš lahko do vsakega zemljana, tako butični smo. Ko sem iskal stik z lastnikom Virgin je kolega segel v žep po telefon in poklical prijateljico slovenko, ki je njegova osebna prijateljica. Saj veste, tudi Papež pozna Slovenke še iz Argentine po potici.
 
Veste ko vidijo Slovenci prijatelji in sorodniki v Torontu slike požarov v Sloveniji čutijo to še bolj kot morda na Vrhniki, še bolj boli in so pripravljeni narediti vse, da se taka svinjarija prepreči. 
Minister za tobogane g.Počivalšek ima na toboganih škropljenje z vodo pa tudi vemo, da tobogani dobro gorijo, ker so pač iz plastike, ampak požari na prostem so manj nevarni, ker se je lažje umakniti.
 
Kako si bomo odpustili vsi skupaj če se sproži CO2 in zaduši 30 mladih staršev, ki bojo presrečni, da so dobili delo v novi fabriki?
Boste vi imeli patetični govor na Pobrežju ali se bomo raje prej vrgli v Dravo, ker smo se vsi sprenevedali. So to res tako velike zahteve in obveze, da se jih ne da izpolniti?
 
Glede na to da včeraj ni bilo iti ustnega opravičila na klevetanje od Pristopa niti od Magne in še danes NE zavezujoč dokument mislim, da niso vredni svojega imena in naše trave. Imeli so priložnost pa so se izkazali bi rekli zlikovce, ki ne znajo držati niti dogovorjenega časa niti vsebine.

Kaj pa če je državi, ki nima 18.600.000€ obljubljenih milijonov v interesu, da se malce zavleče projekt?
 
Lahko posredujete tudi gospodu Adamu.
Lep pozdrav


Andrej Čufer uni. dipl. inž. arhitekt MBA
vir slike: socialnidemokrati.si